Дієтологи вказали на всі плюси продуктів з негативною калорійністю


Опубликованно 15.11.2017 01:52

Дієтологи вказали на всі плюси продуктів з негативною калорійністю

Новини шоу бізнесу: Експерти підказали, які продукти мають негативну калорійність.

Бажаючі їсти багато, але при цьому не те щоб не поправлятися, а ще й худнути, повинні придивитися до продуктів з негативною калорійністю. Так, такі існують і це всім відомі і найбільш доступні вода, овочі, зелень, ягоди, фрукти і навіть гриби.

Секрет негативною калорійністю

Є такі продукти, на перетравлення яких організм витрачає в два, а то і три рази більше калорій, ніж отримав з ними спочатку. Тобто, людина з'їдає 100 г селери і отримує аж 15 ккал, але щоб його перетравити організм витратить близько 60 ккал.

Практично основна частина збалансованого раціону харчування складається з продуктів з негативною калорійністю, ось чому ті, хто харчується правильно - не товстіє.

Перевага продуктів з негативною калорійністю:

- вгамовують відчуття голоду і спраги;

- нормалізують травлення і піклуються про здоров'я органів шлунково-кишкового тракту;

- допомагають схуднути;

- рятують від відчуття тяжкості в шлунку після щільної трапези;

- їх можна їсти відрами;

- вони містять у собі максимальну кількість вітамінів, мінералів та інших корисних мікроелементів. Медики пояснили, варто заміняти цукор медом

Спокушатися не варто, людський організм рано чи пізно розуміє, що його хочуть обдурити і перестає витрачати енергію даремно. Як правило, цей процес проявляється у вигляді нетравлення або розлади, що супроводжується діареєю з залишками не засвоєної їжі.

Виходить, що сподіватися тільки на продукти з негативною калорійністю не варто і для того, щоб схуднути або підтримувати вагу в нормі, потрібно ще й дотримуватися норму споживаних білків і жирів, так як на одних тільки вуглеводах людина довго не протягне.

Дуже правильно в якості гарніру до м'яса, грибів і рибі вибирати свіжі або приготовлені овочі, вони подбають про те, щоб в ШКТ витрачалося більше калорій на засвоєння цих страв, чим попало спочатку.

Також, не зайвим будуть щоденні фізичні навантаження, які разом з продуктами, що мають негативну калорійність, змусять ваш організм витрачати енергії і розщеплювати жири.



Категория: Здоровье